Report inadequate content

Appleby Westward Group Limited Paris Distribution Oppnar en SPAR-butik med en Skillnad i Devonport

{
}

 TAGS:undefined

En sedan länge etablerad Plymouth pasta företaget har gått samman med ledande närbutik grupp SPAR du skapar en ny butik – och skapat sju nya lokala arbetstillfällen i processen.

Devonport-baserade Ron Dewdney Ltd har tillverkat handgjorda piroger i över 60 år och har slagit sig ihop med Appleby Westward, SPAR’s regionala distributionsföretag för sydvästra att bygga den nya butiken.

I butiken, i Park Avenue, Devonport öppnas fredagen den 5: e oktober som representerar det första samriskföretag initiativet i sitt slag för lokal pasta tillverkaren.

Direktör Katrina Hanmer sade: "vi ville öppna ett annat försäljningsställe nära vår befintliga butik i Devonport och på samma gång länken upp med en etablerad bekvämlighet återförsäljare.

"SPAR är ett varumärke med sådana ett gott rykte, inte bara i detta område utan i hela landet och internationellt, och vi kunde inte hittat bättre partner för denna satsning."

I ett system för investeringar med Appleby Westward företaget köpte en kommersiell enhet i Park Avenue och utvecklade den till en modern närbutik.

"Det var ett steg in i okändan för oss, vi har aldrig varit inblandad i en butik utveckling som denna, men SPAR har varit otroligt positiva och vi känner mycket tur som har kunnat göra affärer tillsammans, säger Katrina.

Butiken har en speciell mat-to-go bake-off sektion som serverar Ron Dewdney läckra handgjorda piroger. Sortimentet – traditionell, stek och ost och lök piroger – är alla handgjorda från början till slut, från rullande degen, doppning, fyllning och falsning innan slutligen bakning de samma kvalitet piroger familjeföretaget först produceras i början av 1950-talet.

Resten av 800 kvm ft butiken ger kunder med ett komplett utbud av SPAR bekvämlighet produkter, bland annat färsk frukt och grönsaker, kylda och frysta livsmedel, en off licens, lotteri och Paypoint.

Chef för butiken är Juliette Barnard och sju nya arbetstillfällen har skapats för att fylla andra personal lediga platser.

Appleby Westward försäljnings- och marknadsdirektör Nick Kenworthy sade: "Vi är glada att slutföra detta joint venture-projekt med Ron Dewdney Ltd och är säker i butiken, med dess unika mat-to-go-erbjudande, kommer att bli mycket popular.

{
}
{
}

Leave your comment Appleby Westward Group Limited Paris Distribution Oppnar en SPAR-butik med en Skillnad i Devonport

Log in to Obolog, or create your free blog if you are not registered yet.

User avatar Your name